Velkommen til Hopp & Sprett!

hoppogsprett.jpg

Hopp & Sprett er et tilbud til barna de to siste årene før de begynner på skolen. Når de er klare for skolen, kan de kan gå videre til ballspill (håndball og fotball) for 1. klasse. Hopp & Sprett har hvert år fast treningstid i hallen på tirsdager kl 17-18.

Ved å bruke ulike øvelser og leker med baller, balanseputer, trampoliner mm, vil barna få en grunnleggende innføring i bevegelseslærens verden. Øvelsene som brukes har til hensikt å utvikle barnas motorikk, koordinasjon, hurtighet, styrke, utholdenhet og bevegelighet, så vel som samhandling med andre barn.

Høsten 2017 er vi så heldige at vi kan tilby Yoga for dette partiet istedefor de tradisjonelle Hopp & Sprett timene. Det blir spennende!

I utgangspunktet ønsker vi at foreldrene holder seg oppe på tribunen under timen, men er klare til å steppe inn dersom det skulle være noe. Det kan være ønskelig at foreldrene er aktive deltagere ved behov. I så fall gir instruktørene beskjed om det. Det er ikke anledning for mindre søsken å delta/ være nede på banen med gruppen.

Oppstart: Tirsdag 12. september 2017 kl 17-18
Sted: Nordneshallen
Instruktør: Martine Baade Sandal
For hvem: Barn født i 2012 og 2013
Påmelding: Møt opp i hallen. Endelig påmelding ved betaling via nettsiden.
Antall: Maks 25 barn. Første mann til mølla
Pris: 300 kroner per semester i treningsavgift pluss medlemsavgift (250) årlig. Barna kan teste ut treningen 1-2 ganger før betaling. For innmelding se under fanen medlemskap.

PS: Også i sesongen 2017/18 vil det være fast tirsdagskafe i hallen i tidsrommet 1630-1830. Der tilbys minst en sunn og billig middagsrett inkludert et glutenfritt alternativ på menyen, slik at man kan gå direkte fra barnehagen til hallen og slippe å dra hjem for å lage middag i forkant. Det selges også kaffe og saft og ulike tilbud som frukt, toast mm. Menyen legges ut på klubbens facebook side i forkant. Ved eventuelle avlysninger vil det også bli lagt ut beskjed der i forkant. Velkommen til et sosialt, billig, sunt og kjekt måltid sammen med andre barn og foreldre i Nordneshallen!