Velkommen til Hopp & Sprett!

hoppogsprett.jpg

Hopp & Sprett er et tilbud til barna de tre siste årene før de begynner på skolen. Når de er klare for skolen, kan de kan gå videre til ballspill (håndball og fotball) for 1. klasse. Hopp & Sprett har hvert år fast treningstid i hallen på tirsdager.

Ved å bruke ulike øvelser og leker med baller, balanseputer, trampoliner mm, vil barna få en grunnleggende innføring i bevegelseslærens verden. Øvelsene som brukes har til hensikt å utvikle barnas motorikk, koordinasjon, hurtighet, styrke, utholdenhet og bevegelighet, så vel som samhandling med andre barn.

I utgangspunktet ønsker vi at foreldrene holder seg oppe på tribunen under timen, men er klare til å steppe inn dersom det skulle være noe. Det kan være ønskelig at foreldrene er aktive deltagere ved behov. I så fall gir instruktørene beskjed om det. Det er ikke anledning for mindre søsken å delta/ være nede på banen med gruppen.

Når: Tirsdager kl 1630-1730 (f. 2017/18) og kl 17-18 (f. 2016)
Sted: Nordneshallen
Instruktører: Linda Solberg og Rita Koutsopetrou
For hvem: Barn født i 2018/ 2017 og 2016
Påmelding: Møt opp i hallen. Endelig påmelding ved betaling via nettsiden.
Antall: Maks 20 barn i hver gruppe. Første mann til mølla
Pris: 300 kroner per semester i treningsavgift pluss medlemsavgift (250) årlig. Barna kan teste ut treningen 1-2 ganger før betaling. For innmelding se under fanen medlemskap.
Kontakt: E |maria.prestmo@hotmail.com | 415 15 696

Merk at vi har tirsdagskafe i hallen i tidsrommet 1630-1830. Der tilbys minst en sunn og billig middagsrett inkludert et glutenfritt alternativ på menyen, slik at man kan gå direkte fra barnehagen til hallen og slippe å dra hjem for å lage middag i forkant. Det selges også kaffe og saft og ulike tilbud som frukt, toast mm. Menyen legges ut på klubbens facebook side i forkant. Ved eventuelle avlysninger vil det også bli lagt ut beskjed der i forkant. Velkommen til et sosialt, billig, sunt og kjekt måltid sammen med andre barn og foreldre i Nordneshallen!