Gjenåpning av tirsdagskafeen i Nordneshallen

Bare noen minutter etter at hun offisielt hadde åpnet kafeen kunne ansvarlig for tirsdagskafeen, Kristin von Streng-Alfheim, si seg strålende fornøyd med oppmøtet.

2021-09-28
Ingvild Strøm Hansen

Allerede ved åpning sto en lang rekke av middagssultne foreldre og barn i kø for å sikre seg pasta med kjøttsaus, pizzasnurrer, smoothie, kaffe og grove vafler, før de skulle på trening i en nyåpnet og nyoppusset Nordneshall.   

—Ambisjonen er å kunne tilby en sunn og næringsrik treretters middag med forrett, hovedrett og dessert. Man kan velge en eller alle, og vi skal alltid forsøke å ha ett eller flere glutenfrie alternativ, forklarer Kristin når vi møter henne på Takhagen etter trening.

Viktig sosial arena

Etter nedstenging på grunn av pandemi og oppussing i forbindelse med idrettshallens 20-års jubileum, var det mange foreldre som trakk fram gleden av å endelig møte naboer igjen da de ble spurt om hva som var det beste med tirsdagskafeen.

Det er reaksjoner som harmonerer svært godt med målsetningen idrettslaget har for kafeen.

—Først og fremst håper jeg at vi kan gjøre hverdagen litt enklere i hvert fall en gang i uken, og at folk også vil sette pris på den sosiale arenaen som vi nå endelig kan ta tilbake, påpeker Kristin med et smil.

Nyoppusset kjøkken

Kristin von Streng-Alfheim er selv håndballtrener for 2014-kullet hver tirsdag, og det var foreldre fra dette laget som sto ansvarlig for den første kafeen.

På det splitter nye kjøkkenet som nå er montert opp i hallen fikset foreldrene Lise Karine Bøe, Serine Nordvik og Ane Naalsund Igland mat til alle oppmøtte.

Til tross for litt oppstartsproblemer når det kom til svelestekingen var stemningen på topp hos de engasjerte foreldrene.

Behov for flere frivillige

Takket være deres innsats i dag vil 2014-laget få overskuddspenger direkte til lagkassen sin. Det vil si midler de senere kan bruke til utstyr, turer eller andre sosiale initiativ.

Kristin von Streng-Alfheim håper nå at foreldre og trenere fra andre lag også vil benytte seg av muligheten til å tjene penger, og avslutter at det bare er å ta direkte kontakt med henne eller nærmeste trener hvis man er interessert. 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

HOVEDSPONSORER